Friday, February 18, 2011

Sepetang Di WoW Putrajaya

Bertemu lagi dalam coretan Dunia Farel! oklah kali ni farel nak citer sket aktiviti hujung minggu lepas masa kuar melaha di Karnival WoW Putrajaya dgn member opis. 


Sebenornye memang x plan pun nak g tapi bile my kakyam yg gagah ni kene paksa main futsal wanita sebab kakyam ni ade join kelab pe ntah kat opis tue...so farel pun datang la memberi sokongan dan sorak sorai ala-ala pompom boy! erm....meriahkan? hahaha........
go....kakyam....go! (sambil korek idung) 
So farel pun janjilah dengan saodah sorang lagi. Die nie pun sama gak la cam kakyam.....ala-ala mokcik drag.. hehe... farel gerak khas the movie amek saodah kat umah die dlm jam 11 pagi. so sampai kat tapak karnival lebih kurang dalam 11.30 la cam gitew... masa tu masyaalah!!! rasa nak berendam je la dalam kolam ais..."Panas Dowh" so terpaksalah pakai spek itam sambil pegang payung itam. berjalan plak dgn si saodah..

erm...ko mampu?
Ermm...feeling-feeling cam jalan dgn awek la bro!! ko ado? walaupun sebenornyer non ado! hehehe....so ktorang pun berjalanlah dgn penuh kemesraan mencari kakyam yang sememangnye sejak dari awal pagi lagi dah tawaf tapak karnival tu! tu sebab die duk scan sana sini kot-kot nampak hitami cumel...huhu

 kak yam weolss chantek tak? 

Akhirnya bertemu jua dgn kakyam...wow memang sungguh WoW karnival ni...nak tau sebab apa? ermmm......sungguh ramai pasangan lempeng (pengkid - penkek @ lempeng)... sume cando uolsss! gagah dan nampak yummy je...tapi........lu pikir la sendri!

meriah tak weolss?

So disebabkan pagi tadi masa nak datang memang farel x melantak pagi... so perut pun dah mula nyanyi lagu keroncong la.. si saodah pun sama.. jadi kami pun g la jenjalan menengok apa-apa benda yang boleh dilantak..sambil mata melior sambil keluar ayaq lior tgk ikan-ikan fresh sana sini....hehehe

banyaknyer anak hekan!! nyum...nyum...

At last saodah nak makan char kueh teow. so weolss pun melabuhkan buntot kat satu meja depan gerai tu.. ya ampunnn!!! terik mentari memang hazab okkay!! nasib baik la byak ikan-ikan yang berenang di sana sini menyejukkan pandangan...so feeling-feeling cool la...so makanlah weolss dgn lahab je sbb x sampai 2 minit dah setel sepinggan char kueh teow aku tu.. tapi si saodah tu makan ala-ala ayu je...channtek kerr? hahaha.. abis la gua lepas ni kene belasah kat opiss! ade aku kesah??

nah.... hamek ko! ..... hamek ko!.....dushhh!!!!

Tetiba datang la kakyam sambil buat muka ruminah sidek pose manja depan weolss...ni sure sebab dah kalah awal-awal lagi. kalah sebab cair.. bukan cair sebab panas kene bakar mentari... tapi cair sbb tengok lempeng main futsal! hahaha......tapi pape pun farel ucapkan tahniah gak la pd kakyam sebab gegeh la sangat g training bagai setelah diugut oleh ketua pasukan die yang sedikit keGIANTnan itew.....

ermm.......cak uolss!

So lepas je habis makan weolss pun bergerak la nak ke parking sebab nk berambus dah... sambil tu ternampak la pulak pameran kuda. Jadi weolss pun singgah la kejap tengok anak-anak kuda dan ikan yang ada di sitew... erm...... comelkan! sempat la jugak kakyam mencuri pose-pose manja farel dengan si odah... pape pun thank you la sesangat pada diorang ni.. sebab sudi teman mengisi masa hari minggu farel.. Ok la jumpa lagi dalam pose yang akan datang ye....Chau Chin Chau!!

4 comments:

  1. baik punye kutokkkk
    siap ko siap ko
    aku bakorrrrr...

    ReplyDelete
  2. salam..

    yg pic kak yam tu..cun giller..

    :))

    ReplyDelete
  3. nasib kaulah farel, klu kakyam nak minta tlg untuk bakorr kau, aku sudi ajer!!
    kiter bakorrr jer....kiter bakorrr jer....
    kat tanah tu nnti bior sisaodah tanam cili..
    hasilnya boleh dia buat sambal hanak hekan!!!

    ReplyDelete
  4. cik ila ngan cik jebat....ade aku kesah? haha

    sekamar rindu...kalau bekenan kat kak yam tu. eden leh tolong adjustkan! hehehe....

    ReplyDelete