Thursday, April 14, 2011

Yang mana satu pilihan hati?

Hari ni tak buzy sangat la kat opis ni......tapi masih tak sempat nak sambung menulis tesisku yang sudah separuh ilang itew... so hari ni baru bercadang-cadang nak survey price netbook ler.. survey online je la... itew je yg mampoo utk aku buat mase nie...ye la kan aku baru je kehilangan laptop dan phoneku yang paling ku sayang....hhurmmm...

ala cedihnye die.....hurmmm

So terpaksa la aku mencari ganti laptop itew...tapi onkosnye ngak cukup dong! so terpaksalah aku cari yang basic je la yang leh aku guna utk buat keje aku yang separuh siap itew...dan bile tanye member-member...diorg suggest beli netbook sbb harganye lebih murah sikit dari laptop... dan sesuailah dengan fungsinye yang leh buat keje taip-taip ni..plus leh online.. pastu yang penting netbook ni saiz die kecil sket dari laptop, ringan dan mudah dibawa ke mana saja.. tapi bagi aku netbook ni chumell!!! hehehe.....

erm...banyaknye netbook!!!

di sebabkan esok dan sabtu aku ade keje luar di PWTC.. so x leh la aku nak ke KLCC sbb skarang tengah ada PC Fair 2011 yang bermula esok (15 - 17 April 2011). so rugi la aku kalau x gi.. time cam gini leh la dapat harga yg murah sket memandangkan bajet den pun non ado..... 

yang mana satu pilihan hati yo? dah poneng den...adoii

harapkan hari ahad ni aku dapat la jumpe satu netbook yang murah + chumel + xde problem + baru...gitew...so demand kan? mesti lah sebab "customer is always right!" hehehe.... so Yang Mana Satu Pilihan Kalbu ye? nantikan ahad inew....Jumpa Farel di PC Fair KLCC......


3 comments:

  1. Farel, ngape xnak cari iPad?
    Rasanya lbh practical,mobile,comey & up-to-date kan? Harga pon murah...

    Akk pon ngah plan nak tukor ngan my very very very old lappy yg dari zaman dinosaur tu, tapi ongkosnya pon nan-hado, hahahaha [berangan lu, xkena byr, muahahaha]

    ReplyDelete
  2. kak ikin: bukan nye xnk pakai ipad tu tp x sesuai kot kalo nak wat tesis ni... tp kalo ade rezeki lebey ok jugak kalo dapat dua-dua... lapbot akak yg zaman dinasour tu g la trade in mana ler tau kot-kot leh dapat tukaq dgn yg baru ker....huhu...*hugs*

    ReplyDelete
  3. Kalo ada rezeki lebih leh la ada 2 lappy, cam akk ni tahan je la dolu ngan lappy buruk tu, sekurang2nya dia bnyk berjasa pada akk....akk pon nak li hp gak, ye la hp2 chap ayam akk tu pon tgu masa je, hehehe.....

    ReplyDelete