Tuesday, July 5, 2011

I'm Coming Back....

Hai kengkawan blogger dan juga my lovely follower... lama sungguh aku tak menjengah blog ku ini...buzy sesangat ler... tetiba datang mood nak nengok blog yang telah lama ku tinggalkan inew...

uolsss...iolss buzy sesangat katenyerr....gitew

al-maklumlah pertengahan tahun gini keje datang belambak...setiap minggu ade ke program di opis dan di kolej.. so xde masa nak nulih...tapi this week aku nak bercuti ke Negeri di Bawah Bayu....so nantikan citer-citer makan hangin aku di sana nanti ye...
Terbang bersama air asia ye uolss....
 
Selamat datang ke Sabah..Baaa

ok sampai bertemu di entry akan datang....chaow bedahhhh!!!!

5 comments:

  1. cam bunyik kambeng tua je kak tam oii.....muahaha

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Amboi Farel,

    Sejak da gebu-mebu, cerah-merah ni, kerap dating sana-sini sampai blog pon da xterhapdet ek?

    *muah muah*

    ReplyDelete
  4. kak kikin: tu la pasai....haha..kak tam la yg ajar sume ni...gitew...chabotttt
    skang ni pun masih di sandakan cuti-cuti mesia katernyer sambil dating ngan org sabah bah.....muahahaha

    ReplyDelete