Sunday, January 13, 2013

Salam Tahun Baru 2013

Hi uolss... rase macam malu je nak ucapkan ucapan tahun baru 2013 ni.... hehehe
yelah kan tahun lepas pun aku wish mcm ni jugak kan.. tapi.... nan hado hupdatenye khennn...hehehe
anyway untuk tahun 2013 ni. aku berazam akan hupdate blog ni balik ye. atleast takde la mcm tahun lepas. hehehe....

ok la uolss.. pembuka tirai tahun baru ni, iolss dah fly ngan mak abah dan family kakak angkat iolss ke kota sumbar a.k.a sumatera barat indonesia. kota padang dan bukit tinggi. pengalaman pertama iolss ke luar negara dengan membawa abah ngan mak. alhamdulilah sangat sebab impian iolss nak bawak mak abah tercapai jugak ye... lagi pun ni sebagai hadiah meraikan abah yang dah bersara secara rasminye pada 31 Dis 2012. teruja jugak sebenarnye abah ngan mak jenjalan jauh cenggini. hehehe... ye la ni first time diorang naik flight. maunyer x syok. alhamdulilah jugak sebab semuanye telah selamat dan overall perjalanan kami ke padang-bukittinggi memang sangat best!! nanti iolss akan ceritakan pengalaman weolss ke sana ye.

skang mood tengah fefeeling duk asyik wat my first photobook. hasil tangkapan gambo-gambo weolss sepanjang bercuti di padang-bukittinggi. kalau santek boleh la buat plak untuk trip2 iolss yg dulu2 tu.. and yang akan datang! hehehe... tunggu ye...

tapi perjalanan hidup iolss sekarang ni sangat bahagia je rase. kerja pun best dan iolss sgt2 syukur sbb akhirnya dapat juga kerja tetap. alhamdulilah. azam utk keje rerajin dan naik pangkat cecepat. so harapan utk tahun 2013 ni ialah untuk dapat lebih banyak peluang meningkatkan mutu dan kualiti keje dan dapat melancong sana sini lagi ye!!! hehehe....

ok cukup ler ye untuk entry mukadimah tahun 2013 ni ye!!!. ok chao bedahhh!!!!

2 comments:


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

  2. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete