Sunday, September 8, 2013

Buku Merah Jangan Lupa Bawa!

Salam hujung minggu buat semua!

Ok tak perlu kata apa-apa.....  tak sabar rasanya untuk menikmati panorama indah di sebuah pulau ni! cer teka di mana destinasinya ye? hehe.... kasi suspen dulu...

Klunya, pulau ni masih belum ramai yang mengunjunginya. 



Ok akan distory-morey selepas balik dari percutian itu ye!
tata....titi....tutu....!!!

16 comments:

  1. PLM rasa macam nak gi Lombok je... sinonim dengan tajuk lagu tu yg hampir kena ban!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PLM... salah tu. hehe... kan takde yang akan terlintas di fikiran tentang pulau ni. Rasa-rasanye memang orang mendengar namanya. suspen lagi... hehehe

      Delete
    2. hehehe.... semangat PLM mencuba ye... tapi masih tidak tepat.. tak pe nanti farel infokan ye..

      Delete
  2. Pulau? X ramai yg pegi sana? Ermm kat mana eh kalau Lombok x nk lah pegi takuttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye JM sebuah pulau kecik je. pulau ni lebih cantik dari Bali. Klu yang kedua tu. hehehe... Masih ramai belum mengenali pulau ni. Kalau lombok farel pun tak nak pergi.. hehe...

      Delete
  3. Gili island ker? Hahha nak jugak teka tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azra thanks and welcome to my blog ye. hehe takpe teka je tak berdosa pun.. Gili Island? kat mana tu.. haha...

      Delete
  4. Replies
    1. hehe... gigih betul PLM.. Kari campur Asam Jawa katenyer... jauh tu PLM...hehehe

      Delete
  5. tumpang lalu..

    pegi pulau area Sulawesi ker?? byk pulau yak cantik tp org jarang begik.. mcm kat Lombok ngan kat Sulawesi.. cuma nk pegi agak jauh kot. shin x penah pegi.. baru tanya tanya org.. kalo nk gi Sulawesi kena turun Makasar.. 5 jam nak ke pulau... tu yak pk banyak kali hehe

    update la nnt ek.. shin suka pulau2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shin.... sila la lalu.... (sambil hampar karpet merah) hehehe...

      Yup. baru je balik dari percutian itu.. yup sebuah pulau nun di utara Indonesia. nanti akan di story morey hokay!. slalu-slalulah singgah sini yek...

      Delete
  6. hah pegi mane? teringin gila nak gie pulau sekarang ni..
    pulau kat mana tuh? indonesia ke??

    btw have fun.. jangan lupa update

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... tq shahrule. yup gi pulau di utara indonesia. lokasinya masih ramai yang kurang tahu. nanti akan dihupdate secepat mungkin. mana lah tahu leh grab tiket ke lokasi ini time zero fares nantikan! hehe...

      Delete
  7. Tuan, mohon perkongsian no tel supir di Banda Aceh dan mungkin tentatif tuan disana.
    Saya berminat keBanda Aceh pada Mei 2016.

    affandyisa@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Tuan..boleh kongsi nombor pak supir di aceh dan harganya sekali..
    sarifahabrahman@gmail.com

    ReplyDelete