Thursday, April 21, 2011

Meowww!!!

Eloppp.....kali ni malas nak nulis pepanjang sangat...kekeringan idea..hehehe

apo nak nulih nih??? erm......

Tapi tetap gegeh nak tulih jugak ler...kalini nak kongsikan citer tentang hewan kesayangan. Kalo tanye farel...jawapannye ialah KHUCHENGGGG......!

pose manje nyau si odah......meowww!!!

Sebab anak nyau ni natang yg paling rapat dengan manusia malah natang ni jugak comey dan manje...."so sweet" gitew kak odah. kak odah pun suke kuceng sebab muke die pun ala-ala kuceng jugak!  ngeeee.... (hanya odah yg tahu) hehehe...larikkkk!

ni ler rupe odah time mkn eskrem....slurpp....slurppp!!!!


Tambahan pulak, Rasullulah SAW jugak suke pada kuceng nih. so kalau kita suke kuceng itu bermakna kite jugak dapat pahala sebab ikut sunnah Rasullulah SAW. Tak gitew kak odah? hehehe...

nyiau nak cek emel jap nih.....meowwww!!!

6 comments:

  1. hahaaa....comeynyer...

    ReplyDelete
  2. geebam: comey kan cam aku! hehehe....cabottt!!!

    ReplyDelete
  3. teringt kt kampung dulu kucing suke menempek celah kangkang time tido malam2..
    nyaris tak dikokak nye aset aku hahaha...

    ReplyDelete
  4. muzam: haha...tu mesti kucing betino. pasai tu die suke duk celah kangkang hang...hahaha

    ReplyDelete
  5. kalu yang betine tu takpela..
    tapi yg jantan pun join sekaki..
    deme rame2 memeriahkan celah kangkang aku hahaha..

    ReplyDelete
  6. laa pulak dah... had nih mike xleh ler nak komen ape-ape..hehehe

    ReplyDelete